Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ…


Πιο παράξενος από τον Ιούνιο που μπήκαμε σήμερα και πρωτομηνιά που δείχνει σαν να κρατάει ακόμα στην άνοιξη το φετινό καλοκαίρι, δεν νομίζω θα ζήσουμε άλλη φορά.

Κι αυτό, γιατί όσα ξέραμε ως σήμερα για τη ζωή μας, τους διπλανούς μας και το μέλλον των παιδιών μας μέσα στο χειμώνα που πέρασε, πάει τα ξεχάσαμε και μοιάζει σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα και μας πλάκωσε. Φτάσαμε δε να πιστέψουμε πως δεν πρόκειται ποτέ πια τα πράγματα ν’ αλλάξουν λιγάκι και να ξαναγυρίσουν οι καλύτερες μέρες. Έτσι για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, μπαίνουμε στο καλοκαίρι με παγωμένη την καρδιά και κρύα διάθεση για να κάνουμε οτιδήποτε μας άρεσε τα προηγούμενα χρόνια.

Για να αλλάξω λοιπόν αυτή την κακή μας διάθεση, διάλεξα σήμερα να σας στείλω τις ευχές μου για καλό μήνα με μια ωραία φωτογραφία από τις όμορφες λίμνες στις Πάνω Αρένες του Γράμμου που στην ήρεμη επιφάνειά τους διαγράφονται ανάποδα οι μεγάλες οξιές με τα καινούργια φύλλα και οι απελευθερωμένες από το χιόνι κορυφογραμμές.

Για να σας δείξω, πως και ανάποδα να γυρίσει καμιά φορά ο κόσμος, την ομορφιά του την κρατάει αλλά μπορούμε να τη δούμε μόνο αν φέρουμε το κεφάλι μας στη σωστή θέση…


ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, 06012011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου