Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...



Όντως, διαλύθηκε η πόλη χτες από τα επεισόδια που προκάλεσε η Αστυνομία, για λόγους που όλοι ξέρουμε και τους εμπεδώσαμε πάλι, αλλά καλύτερα αυτό να το κουβεντιάσουμε τις επόμενες ημέρες που θα κρυώσουν τα πράγματα και να τα δούμε και πιο ψύχραιμα…

Επειδή λοιπόν η χθεσινή, ήταν μια μέρα που χιλιάδες κάμερες και μηχανές ήταν στραμμένες στη αστυνομία – δεν νομίζω πως ουδέποτε μέχρι σήμερα υπήρξε τέτοιο φαινόμενο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αφού έχει γεμίσει το δίκτυο κυρίως αλλά και τα ΜΜΕ με αναρτήσεις και δημοσιεύματα που εκθέτουν τα «σύμβολα του Έθνους» που είπε και ο ανεκδιήγητος εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ. Ο εισαγγελέας έχει λοιπόν στη διάθεσή του ένα σπουδαίο υλικό και ελπίζω πως τούτη τη φορά θα πράξει τα δέοντα.

Θα ήταν όμως υπερβολή να πούμε ότι διαλύθηκε εντελώς η πόλη γιατί υπήρξαν και κάποιοι άνθρωποι που δεν πτοήθηκαν καθόλου από τον γενικό χαμό και να αναβάλλουν αυτό που πρέπει να κάνουν κάθε μέρα, όσο μικρό και να είναι αυτό, όσο ασήμαντο κι αν μοιάζει κι έτσι κάποια πράγματα συνέχισαν να γίνονται σαν να μην έχει συμβαίνει τίποτα γύρω.

Ένας από αυτούς, είναι ο άγνωστος για μένα τουλάχιστον άνθρωπος, ο οποίος φροντίζει όπως κατάλαβα τα περιστέρια της πόλης γύρω από την «Τριλογία» της Πανεπιστημίου τα οποία πρέπει να τρελάθηκαν χθες αφού δεν μπορούσαν να σταθούν ούτε λεπτό στο συνηθισμένο βιότοπό τους στο Σύνταγμα και στον Εθνικό Κήπο που βρίσκουν καταφύγιο.

Γι’ αυτό και συγκεντρώθηκαν όλα μπροστά στη Βιβλιοθήκη όπου υπήρχε λίγος ελεύθερος χώρος και αέρας χωρίς χημικά και γιατί ξέρουν ως φαίνεται ότι κάθε απόγευμα στις 5 περίπου ένας άνθρωπος μοιράζει τροφή και ο οποίος, βρέξει – χιονίσει ποτέ δεν τα στήνει. Έτσι έγινε και χθες, μια μέρα δύσκολη για όλους σε αυτή την πόλη και αυτός ο καλός άνθρωπος ήρθε στην ώρα του και μόλις άνοιξε τη σακούλα με την τροφή ένα σύννεφο τα περιστέρια πέταξε πάνω του και ήρεμα, χωρίς φασαρίες πήρε κάθε ένα το μερίδιο του και έφυγε χορτάτο μετά στον ουρανό της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου