Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ» ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ…



Μετά την επίθεση των ΜΑΤ (πεζή ή με μηχανές) και των κουκουλοφόρων που τους ακολουθούν ή δίνουν το τέμπο σε όλες τις επιχειρήσεις την Τετάρτη που μας πέρασε στην πλατεία Μοναστηρακίου και τη ρίψη χημικών και άλλων δηλητηρίων σε γνωστές και άγνωστες ταβέρνες και σουβλατζίδικα της περιοχής, ότι και να δούμε πλέον μας κάνει να φοβόμαστε λιγάκι και όσο νάναι να κοιτάζουμε προς σε ποια γωνία θα την κάνουμε…

Έτσι ήταν και η πρώτη εντύπωση πού πήραμε ξαφνικά χθες το βράδυ, σαν γυρίσαμε από την πορεία στο Υπουργείο ΠροΠο (!!!) για την απαγόρευση του απόπλου των πλοίων για τη Γάζα και για την οποία θα σας γράψουμε το πρωί και περνώντας από την πλατεία Μοναστηρακίου είδαμε κάτι που σε άλλες στιγμές θα μας γέμιζε με πολύ φόβο.

Ανθρώπους χωμένους μέσα σε μεγάλες σακούλες και να κρατούν μεγάλες ομπρέλες που κινούνταν όχι στο ρυθμό των βομβών κρότου όπως μάθαμε τις τελευταίες ημέρες, αλλά στο ρυθμό της μιας ωραίας μουσικής. Ήταν μέρος των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες εκεί και η παράσταση την οποία καθίσαμε και απολαύσαμε ανακουφισμένοι είχε τον τίτλο «Περιπατητές της Βροχής». Περισσότερα στο www.istfesr.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου