Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…


Φαίνεται πως επειδή πυρώνουν αφόρητα οι πλάκες, γι’ αυτό δεν κουνιέται και ούτε φύλλο αγανάκτησης κατά τη διάρκεια της ημέρας στην πλατεία Συντάγματος. Αντιθέτως, κουνιούνται αποκαλυπτικά από το αεράκι του Σεπτέμβρη οι φούστες των νεαρών γυναικών όταν αυτές ανεβαίνουν τις σκάλες που οδηγούν από την πλατεία στο σημείο που οι Αθηναίοι συνηθίζουν να πηγαίνουν και να μουτζώνουν το ελληνικό κοινοβούλιο.

Χθες το μεσημέρι εκεί. Ο ισχνός φακός της μικρής Nikkon δεν ήθελε να μπει στη σφαίρα της αδιακρισίας αλλά προκλήθηκε, από μια κίνηση της αλλοδαπής κοπέλας. Μια κίνηση που είμαι βέβαιος ότι είδε τους προηγούμενους μήνες στα διεθνή ΜΜΕ και δίκτυα και την εξέλαβε ως τρόπο συμπεριφοράς των νεοελλήνων χωρίς απαραίτητα να ξέρει τι σημαίνει και ως τεκμήριο επίσκεψης στην πλατεία της άνυδρης αγανάκτησης, πόζαρε στο φακό της φίλης της για μια αναμνηστική φωτογραφία με φόντο την άδεια πλατεία…

1 σχόλιο:

  1. Ηλία, μ' αρέσει το σχόλιό σου, είναι πολύ επίκαιρο και με καυστικό χιούμορ! Αλλά, βρε αθεόφοβε, πως πρόλαβες κι έβγαλες αυτή τη "μούντζα" φωτογραφία; Τις παρακολουθούσες επί ώρα τις κοπέλες; Πότε πρόλαβες κι έκανες το φοβερό "κλικ", ακριβώς τη στιγμή της "ανοικτής παλάμης";;; Θα μου πεις, βέβαια, αυτό θα πει καλός δημοσιογράφος; Ε, εντάξει! Εις υγείαν και με άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή