Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ…




Τι λέγαμε πριν από λίγο καιρό; Ότι το Σύνταγμα των «αγανακτισμένων» έπρεπε να γίνει αξιοθέατο και να έρχονται τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο να βλέπουν σκηνές «άμεσης δημοκρατίας» και συγκρούσεων διαδηλωτών με την Αστυνομία και άλλες γνωστές δυνάμεις.

Θα κονομούσαν όλοι: από τη Μεγάλη Βρεττανία μέχρι τον μαύρο με τις μαϊμούδες τσάντες και δεν θα γκρίνιαζε κανένας για τους κατασκηνωτές γιατί θα είχαν ένα ειδικό ρόλο κράχτη και πιθανόν ξεναγού ή αφηγητή των μεγάλων στιγμών που συνέβησαν εκεί.

Την ευκαιρία άφησε, ο αόρατος δήμαρχος της Αθήνας, κυριολεκτικά να πετάξει μέσα από τα χέρια του αλλά όπως φαίνεται, κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει συνέχεια κι έτσι, δεν είδαν τίποτα οι τουρίστες που κατέβηκαν χθες το απόγευμα από το γνωστό λεωφορείο που τους κάνει τσάρκες να δουν τα αξιοθέατα της άθλιας πόλης που ζούμε.


Την κατάσταση πάντως έσωσε χθες και έδωσε λίγο χρώμα και κίνηση η πορεία των μοτοσυκλετιστών που πέρασε μπροστά από τη Βουλή και έδιωξε για λίγο το ενδιαφέρον των διαδηλωτών από την πορεία και τη συγκέντρωση των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου