Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ



Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που τέτοιες μέρες, παραμονή της νέας χρονιάς, βρίσκομαι πολύ μακριά από την Αθήνα και τη βάση μου, σε ένα τόπο που σαφώς προσφέρει μια σειρά καινούργιων συγκινήσεων και εντυπώσεων, προσωπικών αλλά και επαγγελματικών - στα μεθοριακά χωριά του Γράμμου- από την πλευρά των Μαστοροχωρίων και της Καστοριάς.

Από καιρό ήθελα να έρθω εδώ πάνω, να τελειώσω ένα βιβλίο για τον τόπο με ιστορίες των ανθρώπων και των συνόρων και διάλεξα νομίζω την πιο κατάλληλη εποχή γιατί το χιόνι είναι ένα ακόμη σύνορο που ορίζει τη ζωή των τόπων και επηρεάζει την επικοινωνία τους.

Εκείνο όμως που δεν πρόβλεψα ήταν ότι εδώ στα σύνορα δύσκολα πιάνει το internet και για να γίνει αυτό κατορθωτό πρέπει κάποιος να κατέβει στην Κόνιτσα ή να πάει προς τη μεριά της Κοζάνης, πράγμα που απαιτεί πολύτιμο χρόνο και αυτός πρέπει να κοπεί από το έργο. Έτσι θα χάσω για λίγες μέρες την επικοινωνία μας και φυσικά δεν θα μπορέσω να σας στείλω σε όλους τις μου ευχές για τη νέα χρονιά με τις κάρτες των «άσπρων ημερών».

Θα φροντίσω με κάποιον άλλο τρόπο όμως σας μαζευτώ στη βάση μου μετά τα Φώτα, να σας μοιράσω πολλές και ωραίες «άσπρες μέρες» για όλη τη χρονιά που έρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου