Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ…



Κι εκεί που κάποιοι φώναζαν πως τάχα ο Καμίνης, ο δήμαρχος της Αθήνας ξήλωσε τα παγκάκια της πλατείας Κλαυθμώνος για να μην κοιμούνται οι άστεγοι, να τι έκαναν σήμερα στο Σύνταγμα κάποιοι άλλοι επίσης ευαίσθητοι περί τον συνάνθρωπο και την κοινωνία παίδες, οι γνωστοί ως «κουκουλοφόροι» ή «μπαχαλάκηδες» οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι και δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα στη ζωή της πόλης και των κατοίκων της.


Αυτοί λοιπόν σήμερα για να μην κουβαλάνε πέτρες να πετάξουν στην, από το σπίτι τους -είναι και βαριές αλλά και δυσεύρετες στην τσιμεντένια Αθήνα- έπιασαν τα σφυράκια και τις βαριοπούλες τους και τις σχάρες της ΕΥΔΑΠ και έσπασαν κυριολεκτικά όλα τα μαρμάρινα παγκάκια της πλατείας Συντάγματος προκειμένου να εξοικονομήσουν και τα κομμάτια τους «όπλα» για τη μάχη που είχαν αποφασίσει να δώσουν σήμερα με τα ΜΑΤ.


Ουδόλως τους ένοιαξε αν στην σημερινή πορεία ήταν και άλλα παιδιά που ήθελαν να γυρίσουν στο σπίτι με γερό κεφάλι, ουδόλως τους ένοιαξε αν αυτά τα παγκάκια αποτελούν κομμάτι της ιστορίας της πόλης, ουδόλως τους ενδιέφερε αν αυτά τα έφτιαξε με τον κόπο του ένας άνθρωπος, πόσο τα έχουν πληρώσει οι συμπολίτες μας και αν μπορούν βέβαια να τα ξαναπληρώσουν και βεβαίως να έχουν την ομορφιά που τους έδωσε ο χρόνος. Ουδόλως τους ένοιαξε πάλι αν σε αυτά κοιμούνται τα βράδια κάποιοι άστεγοι συμπολίτες μας.. .

Αυτοί απλά ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους και τα έκαναν όλα κομμάτια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου