Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ YOUTUBERS ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…


Ικανοποιητική ήταν θα έλεγα, η συμμετοχή του κόσμου στη σημερινή πορεία (βοήθησε και ο καιρός και οι συγκοινωνίες γι’ αυτό) αλλά όχι φαντάζομαι όπως θα περίμεναν οι συνδικαλιστές που την οργάνωσαν. Οι λόγοι σαφώς και είναι πολλοί, αλλά ας σταθούμε μόνο σε μια υπόθεση: πως οι Αθηναίοι έκαναν χάρη στη νέα κυβέρνηση - όχι μόνο οι εργαζόμενοι αλλά και οι μπαχαλάκηδες και οι λογής κουκουλοφόροι οι οποίοι φάνηκαν σήμερα σαν να έκαναν παρέλαση χωρίς μάλιστα να συνοδεύονται από τους ΜΑΤατζήδες.

Τούτο φάνηκε από νωρίς, καθώς τα ΜΑΤ και οι λοιπές αστυνομικές δυνάμεις ούτε καν φάνηκαν στις πλατείες και στους παραδρόμους των κεντρικών δρόμων όπως άλλοτε ώστε να «προκαλέσουν» με τη θέα τους «γνωστούς αγνώστους», οι οποίοι πέρασαν μπροστά από τη Βουλή χωρίς να ακουστεί κανένα από τα γνωστά σε όλο τον κόσμο συνθήματα και κατόπιν, σεμνά και ταπεινά προχώρησαν την Πανεπιστημίου και έστριψαν προς τα Εξάρχεια και διαλύθηκαν.

Φαίνεται πως οι προαναφερόμενοι κουράστηκαν πολύ τον τελευταίο καιρό ή άφησαν να κάνουν παιχνίδι με τα ΜΑΤ μια άλλη μέρα που θα έχουν περισσότερα κέφια. Μπορεί επίσης και να απογοητεύτηκαν κάπως, σαν είδαν μπροστά στον αφύλακτο από αστυνομικές δυνάμεις Άγνωστο Στρατιώτη πως τους δρόμους της επανάσταση το έχουν πάρει και οι Youtubers οπότε, ποιός ο λόγος να τρέχουν χειμωνιάτικα στους δρόμους αφού κάλλιστα μπορούν να την κάνουν από την οθόνη του υπολογιστή τους στο σπίτι…

1 σχόλιο:

  1. Για την ιστορία, οι Έλληνες YouTubers είναι στους δρόμους εδω και πολύ καιρό, ενημερώνοντας τον κόσμο με φυλλάδια. Εχουν διοργανώσει 4 συγκεντρώσεις αν θυμάμαι καλά. 4 Δεκεμβρίου 2010 στην Αθήνα. Όπου για πρώτη φορά, ημέρα Κυριακή, είχαν απεργία όλα τα ΜΜΜ!!! 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και 27 Μαρτίου στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή