Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ…



Άλλοι έλεγαν πως ο καιρός έχει συμμαχήσει με τον Γιωργάκη, άλλοι με τον Κωστάκη, άλλοι με τον Παπαδήμο και την τρόϊκα κι άλλοι ότι ήθελαν. Όλοι όμως -πλην των προνοητικών που είχαν έρθει με μακριά αδιάβροχα και πλαστικές σακούλες- είχαν την ανάγκη να βάλουν το κεφάλι τους κάτω από μια ομπρέλα για να μη μουσκέψουν από τη βροχή που με την έντασή της έπαιζε θαρρείς με την αντοχή των διαδηλωτών στα καιρικά φαινόμενα.



Πάραυτα αρκετός ήταν ο κόσμος που πορεύτηκε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, σε τρεις διαφορετικές πορείες όπως πάντα για να μη χαλάει και η παράδοση σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, όχι όμως όσος θα περίμεναν οι διοργανωτές ή τα πράγματα κυρίως που κατά κοινή εντύπωση, είναι η χαριστική βολή στα εισοδήματα και στη ζωή των νεοελλήνων όπως την ξέραμε, πριν πέσουμε στα νύχια των Τροϊκανών και των δανειστών μας εν γένει.



Όλοι λοιπόν πρόσεχαν να μη βραχεί το κεφάλι τους και ορισμένοι φυσικά βρήκαν πάλι την ευκαιρία να «παίξουν» με τα ΜΑΤ, έπεσαν και λίγα χημικά αλλά δεν ακολούθησε η γνωστή κατάσταση γιατί δεν το επέτρεπε και η βροχή που έπεφτε. Η βροχή όμως δεν εμπόδισε καθόλου κάποιους άλλους να απλώσουν τις σημαίες και τα πανό με τα γνωστά συνθήματα μπροστά από τη Βουλή, για να μη ξεχαστεί και η περσινή, ωραία εποχή της αγανάκτησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου