Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...

Αναμνηστική φωτογραφία ενός απόγευματος στην παραλία του Εδεμ με τον βιοπαλαιστή από την Ασία που πουλάει χοντρά χαρτονομίσματα σε πετσέτες θαλάσσης...
Πεντακοσάρικο ευρώ είναι κάτι που ελάχιστοι μπορούν να πουν ότι έχουν στην τσέπη τους ενώ οι περισσότεροι φαντάζομαι το έχουν δει μόνο στις διαφημίσεις ή τις απομιμήσεις. Το κατοστάρικο είναι πιο συνηθισμένο αλλά όπως και να έχει, τη δύναμη που έχει το λαϊκό εικοσάρικο στο ποστοφόλι δεν την έχει κανένα από αυτά τα χοντρά χαρτονομίσματα. Πάντως για όσους επιθυμούν να τα γνωρίσουν και να ξαπλώσουν πάνω τους σας πληροφορώ πως με λίγα ευρώ μπορείτε να προμηθευτήτε από τους συμπαθείς ασιάτες πωλητές που οργώνουν το παραλιακό μέτωπο του Σαραωνικού ένα σε πετσέτα και καθώς θα απολαμβάνετε λίγες στιγμές στην παραλία μπορείτε να ονειρευτείτε και τα πραγματικά.


Μια άλλη εκδοχή του χρήματος, στο εξωτικό δολλάριο αυτή τη φορά εντοπίστηκε σήμερα στην παραλία του Εδεμ και μάλιστα σε καλύτερη κατασκευή από τα φθηνιάρικα ευρώ... (Η πετσέτα προσφορά για τη φωτογράφιση από δυο ομογενείς οι οποίοι την κουβάλησαν από την Αμερική στην Ελλάδα να ξαπλώνουν στις παραλίες χωρίς να χάνουν την επαφή τους με το δολλάριο).


 
ΑΘΗΝΑ, 24082014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου