Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΉ




Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η σημερινή για το χωριό μας καθώς στη μεγάλη μας εκκλησία, την Αγία Τριάδα, τελέστηκε μνημόσυνο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου για τον Εύαγγελο Καλατζή, εξέχοντα χωριανό μας και υπουργό σε πολλές μεταπολεμικές κυβερνήσεις ο οποίος έτρεφε μεγάλη αγάπη για τη γενέτειρα και τα περισσότερα χρόνια μετά την απόσυρσή του από την πολιτική τα πέρασε εδώ.



Την πρωτοβουλία του μνημοσύνου είχε η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών και Πυροσβεστών και ο συνεργάτης του Ευάγγελου Καλατζή Κώστας Σταϊκούρας και παραβρέθηκαν ο τέως υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Καραϊσκος, αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης και πολλοί απόστρατοι αστυνομικοί και πυροσβέστες που είχαν υπηρετήσει ακόμη και στα χρόνια της υπουργίας του Ευάγγελου Καλαντζή και για τη ζωή του οποίου μίλησε ο τέως αρχηγός της ΕΛΑΣ Δημήτρης Καλαντζής.



Όλοι σχεδόν οι χωριανοί μαζί με τον εγγονό του Χαράλαμπο Καλαντζή και τη μητέρα του Βίκυ παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο για τον μεγάλο συγχωριανό μας και μετά την τελετή στον καφέ που προσφέρθηκε εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Κάψης στο «Πάρκο Καλαντζή» μίλησαν και ανέσυραν μνήμες για τον Ευάγγελο Καλαντζή

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΗ, 11092016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου