Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ - ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ…

O Αντώνης Παπαδάκος σε μια από τις αναβάσεις μας στον Ίταμο.

Σίγουρα θα απορείτε πως καταφέρνω και γυρνάω τα βουνά της Ελλάδας και χωρίς μάλιστα χωρίς καν να οδηγώ κάτι που δεν με απασχολεί και τόσο καθώς κρατάνε ακόμα γερά τα πόδια μου και κόβω ένα σωρό χιλιόμετρα άμα τύχει και με όποιο καιρό βεβαίως. Το πιο σημαντικό όμως σε αυτή την περίπτωση, είναι να ξέρεις και έναν άνθρωπο που να γνωρίζει καλά τον τόπο και να πηγαίνεις μαζί του σε σημεία που έχουν ενδιαφέρον. 

Ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους που γνώρισα πριν από πολλά χρόνια και από τότε γίναμε φίλοι είναι ο Αντώνης Παπαδάκος από τον Αμάραντο Ιτάμου Καρδίτσας και ο οποίος είναι από τους λίγους που απ’ όσους γνωρίζω που παράτησε κάποτε την Αθήνα και επέστρεψε ψυχή και σώμα στο χωριό του. Από το καλοκαίρι δε που μας πέρασε, άνοιξε και λειτουργεί το ωραίο Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις» στη Δημοτική Αγορά της Καρδίτσας και στα ράφια του οποίου θα βρει ο πελάτης και ο περαστικός από την πόλη όλα τα προϊόντα που παράγει ο ευλογημένος τόπος της Καρδίτσας και δημιουργεί το μεράκι και η προκοπή των ντόπιων επιχειρηματιών.

O Αντώνης Παπαδάκος μπροστά από το Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις».


Ο Αντώνης με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες για τον τόπο του και τους συγχωριανούς του και με τη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει με τη συμμετοχή του στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας και σε άλλες δράσεις είναι ο άνθρωπος που μαζί πήγαμε σε ένα σωρό όμορφα σημεία των Αγράφων, μου δίνει πληροφορίες για διαδρομές και μονοπάτια και είναι πολύτιμος για όλους μας όπου και αν βρίσκεται. Η μέρα της γιορτής του που έτυχε να είναι και πολύ χιονισμένη και μας δυσκόλεψε την επίσκεψη στην Καρδίτσα ας γίνει η αφετηρία για τη δική σας γνωριμία μαζί του και βεβαίως με ένα μοναδικό κατάστημα στην καρδιά της Καρδίτσας. (Τηλ. 2441020991 και 6977394752. www.amarantesgefseis.gr)

ΑΘΗΝΑ, 18012017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου