Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΜΥΛΙΑ

Η Πάολα Ψαρρού στο περίπτερο με τα αγαθά από τα Ορμύλια.

Μου αρέσει να πηγαίνω σε εκθέσεις με αγαθά και προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα να ενημερώνομαι για τη δουλειά των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά και χαίρομαι πολύ όταν μαθαίνω πως προκόβουν και αναγνωρίζονται από την αγορά και τους καταναλωτές.

Το εξαιρετικό λάδι από τα Ορμύλια σε μια υπέροχη συσκευασία.

Μοναδική συσκευασία ελιάς για να φτάνει αεροπορικώς σε όλο τον κόσμο…

Τα λικέρ των Ορμυλίων γίνονται με παλιές συνταγές και ντόπια φρούτα

Έτσι έγινε κι εχθές που μαζί με τον φίλο Αντώνη Παπαδάκο από την Καρδίτσα πήγαμε στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ (27-30/1/2017) στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και ο ανάμεσα σε άλλους πολλούς παραγωγούς και επιχειρηματίες επισκεφθήκαμε και περίπτερο με τα μοναστηριακά προϊόντα από το Ιερόν Κοινόβιον Ευαγγελισμού στα Ορμύλια της Χαλκιδικής. Εκεί μας υποδέχθηκαν και μας ενημέρωσαν για τα εκπληκτικά προϊόντα τους οι αδερφές Ιωαννικία και Μαρδαρία μαζί με την Πάολα Ψαρρού (
Lotisfoodcompany)
και γνωρίσαμε το πιο λαμπερό παρθένο ελαιόλαδο και ωραίες ελιές καθώς και παραδοσιακά μοναστηριακά λικέρ με υπέροχες γεύσεις και εκλεκτά αρωματικά φυτά σε πολύ όμορφες συσκευασίες. Πέρα όμως από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων σημειώνουμε τις εκπληκτικές συσκευασίες τους που οφείλονται στον Μανώλη Βελιτζανίδη από τις εκδόσεις «Ίνδικτος» που αποτελούν κατά τη γνώμη μου συλλεκτικά είδη!!!

ΑΘΗΝΑ, 29012016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου